Autor: Priit Pokk • 5. märts 2020

Palk: erategijad tunnevad end nõrgemana

Foto: Andras Kralla
Südamekodude hooldekoduäri juht Martin Kukk leiab, et palgaküsimuses on erasektor avaliku sektoriga võrreldes nõrgemal positsioonil: riik saab tõsta palka maksumaksja eelarvest töötajatega läbirääkimiste käigus, eraettevõtjal on need võimalused ahtamad.

„Konkurentsivõimes oleme nõrgem pool,” nentis endine poliitik ja lisas, et eks seetõttu kipub ka palgatõusu eestvedajaks tihtilugu olema avalik sektor, kuna konkureeritakse samade inimeste pärast.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456