Autor: Marget Mark • 13. aprill 2020

Organisatsiooni edu võti peitub heades suhetes

PARE liige Marget Mark
Mitu inimest teie meeskonnas töökoha vahetusele mõtleb? Mitu inimest aktiivselt tööd otsib? Millised on tegelikud põhjused, mis panevad inimesi uut töökohta otsima? Kui me teame põhjuseid, siis miks me midagi ette ei võta?

Sügavamas lahkumisvestluses töötajaga tulevad välja tegelikud põhjused, mis ei kattu esmalt väljaöelduga. Isegi töötajate seas kõrgelt hinnatud isikliku arengu ja karjääri soovi toetamist ei mainita esmajärjekorras. Juurpõhjus peitub sügavamal: igas inimeses eneses. Inimese kui emotsionaalse olendi esmavajadused tööl on head suhted, mõistmis- ja kuulumisvajadus. Tahetakse olla märgatud ning tunda end väärtusliku ja vajalikuna. Just heade, toetavate suhete puudumine ja konfliktid organisatsioonis on see, mis paneb töötaja lahkumisele mõtlema.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456