Autorid: Triin Sikkal, Kai Saard • 8. mai 2020

Playtechi personalidirektor: valmistume kontorisse naasma samm-sammult ja vabatahtlikkuse alusel

Playtechi personalidirektor Triin Sikkal
Foto: Jake Farra
Playtechi personalidirektor Triin Sikkali sõnul on eriolukord Playtechile olnud kui reaalsuskontroll, kas suudetakse viivitamatult kolida rohkem kui 600 töötajaga ümber kodukontorisse ja säilitada seal nii töine produktiivsus kui tiimitunne. Nüüd, mil päriseluline õppus on edukalt läbitud ja eeldatav eriolukorra lõpp on silmapiiril, saab rääkida esimeste töötajate naasmisest kontorisse ja paindlikumast töökorraldusest tulevikus.

Kuigi koroonaviiruse pandeemiat sellises mastaabis ei osanud ette näha peaaegu keegi, suutis ettevõte Triin Sikkali hinnangul eriolukorraga üsna kiiresti kohaneda. Juba veebruari lõpust rakendati ettevaatusreeglit, et kõik töötajad, kes riskipiirkondadest tulevad, jäävad kohe kaheks nädalaks kodukontorisse ega puutu teiste töötajatega kokku.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456