Autorid: Rivo Sarapik, Harro Puusild • 6. mai 2020

Glamoxi juht: motivatsioonipaketid tuleb nüüd üle vaadata

Kui me sellest kriisist välja tuleme, on olukord ettevõtetes väga palju muutunud, hoiatas valgustitootja Glamox juht Virve Jõgeva hiljuti Äripäeva raadio saates „Mobiilne juhtimine”, mis võttis fookusesse töö inimestega.
Virve Jõgeva sõnul tuleb alati mõelda ka sellele, et tulla võib ka keerulisi aegu.
Foto: Raul Mee

Saates oli juttu nii praeguses ehk kriisis ja muutuvates oludest töötamisest kui sellest, mis saab pärast, kui olud muutuvad ehk millised teemad personalitöös kiirgavad ka tulevikku ja kuidas neid lahendada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456