Autor: Anu Tähemaa • 11. mai 2020

Kuidas edendada organisatsioonikultuuri lavakunstitehnikate abil?

Anu Tähemaa (keskel oranžis) esinemas Personalitöö Aastakonverentsil 2020.
Foto: Liisi Matvere
Riikliku eriolukorra ajal avaldati rahvusvahelise teatripäeva raames sotsiaalmeedias postitus: „Kui te arvate, et kunstnikud on kasutud, siis püüdke karantiin veeta ilma muusika, raamatute, luule või filmideta.” See tõi selgelt välja kaunite kunstide vajalikkuse isolatsioonis olles.

Kunsti ja lavakunste (muusika, liikumine, pillimäng) on seni väärtustatud pigem hariduses ja eraelus, kuid praktiliste tegevuste lõputut potentsiaali ning kasulikku mõju ärimaailmas ei ole kahjuks veel täielikult avastatud ega rakendatud. Olukord võib aga muutuda, kui inimesed naasevad eriolukorra lõppedes kontoritesse. Selleks, et sujuvamalt ja kiiremini ühises ruumis tööle hakata, tekib vajadus üksteist uuesti märkama ja tunnetama õppida.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456