Uudised
Ainult tellijale

TLT personalijuht: kriis jätab töökorraldusse ka palju positiivset

Foto: Liis Treimann

Poolteist kuud kestnud riiklik eriolukord on kiireid otsuseid ja töökorralduse muudatusi nõudnud ka ühistranspordis, kus sõidukijuhid on teenuse osutajatena iga päev eesliinil. Tallinna Linnatranspordi personalijuht sõnas, et 2012 töötajaga ettevõtte valmisolek eriolukorraks oli hea, kuid kriis on andnud ka omajagu õppetunde: kiirendanud otsustusprotsesse ja suurendanud koostööd meeskonnas.

Tallinna Linnatranspordi AS-i (TLT) personali- ja koolituskeskuse juhi Janika Seppori sõnul alustas ettevõte võimalikuks viiruse levikuks valmistumisega juba veebruari keskel, kui haigusepuhang mujal Euroopas hoogustus. „Esmalt soetasime täiendavaid desinfitseerimisvahendeid, et töötajaid võimalikult hästi kaitsta,” sõnas Seppor. Ta lisas, et kaardistati ka erinevaid stsenaariume, mis ühistransporti võivad mõjutada ning see võimaldas eriolukorra alguses üle kahe tuhande töötajaga ettevõttel kiiresti reageerida ja enda töökorralduses eritingimusi arvestada.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • lugeda kõiki lukus lugusid, valdkonna arvamusliidrite artikleid ja intervjuusid
 • ligipääsu põnevatele kogemuslugudele ja palga TOPi artiklitele
 • ülevaate raadiosaadete ja ürituste ettekannete kokkuvõtetest
 • aastatellimuse puhul Personali Praktiku paberväljaande
 • kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700