Autor: Personaliuudised.ee • 30. aprill 2020

TLT personalijuht: kriis jätab töökorraldusse ka palju positiivset

Foto: Liis Treimann
Poolteist kuud kestnud riiklik eriolukord on kiireid otsuseid ja töökorralduse muudatusi nõudnud ka ühistranspordis, kus sõidukijuhid on teenuse osutajatena iga päev eesliinil. Tallinna Linnatranspordi personalijuht sõnas, et 2012 töötajaga ettevõtte valmisolek eriolukorraks oli hea, kuid kriis on andnud ka omajagu õppetunde: kiirendanud otsustusprotsesse ja suurendanud koostööd meeskonnas.

Tallinna Linnatranspordi AS-i (TLT) personali- ja koolituskeskuse juhi Janika Seppori sõnul alustas ettevõte võimalikuks viiruse levikuks valmistumisega juba veebruari keskel, kui haigusepuhang mujal Euroopas hoogustus. „Esmalt soetasime täiendavaid desinfitseerimisvahendeid, et töötajaid võimalikult hästi kaitsta,” sõnas Seppor. Ta lisas, et kaardistati ka erinevaid stsenaariume, mis ühistransporti võivad mõjutada ning see võimaldas eriolukorra alguses üle kahe tuhande töötajaga ettevõttel kiiresti reageerida ja enda töökorralduses eritingimusi arvestada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456