Autor: Kei Karlson • 4. juuni 2020

Ettevõtte edu võti võib peituda kompetentsimudelis

Kompetentsimudeli peamine ülesanne on organisatsiooni strateegia tõlkimine töötajakäitumiseks. Hea kompetentsimudeli olemasolu teeb lihtsamaks õigete inimeste värbamise ja töötajate arendamise.
Teamscope'i koolitus- ja arendusjuht Kei Karlson

Personalivaldkonnas koostavad arvamusliidrid igal aastal edetabeli oskustest, mis on tööturul enim hinnas ja mida värbajad kandidaatides otsivad. Olles ise viimased seitse aastat töötanud start-up’ide maailmas, olen palju kuulnud nii investorite kui ka edukate idufirmade juhtide suust, et kõik algab meeskonnast. Sul võib olla maailma parim idee, aga kui sul ei ole õigeid inimesi, kelle abil see teostada, siis ei ole sul midagi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456