Autor: Estel Pukk • 1. september 2020

Estel Pukk: virtuaalse juhtimise veakohad

„Uskumatu! Sain just teada, et kaks kuud tagasi vahetus mu otsene ülemus!” ahhetas Facebooki vestluses mu keskastmejuhina töötav sõbranna. Kuidas see võimalik on? Miks jõudis ülemuste vangerdus temani alles nüüd?
Estel Pukk
Foto: ERLEND STAUB

Mu sõbrannal on tegelikult väga vedanud. Ta töötab organisatsioonis, kus meeskond hoiab kokku ning koostöö toimib. Juhid on asjalikud ja toredad. Eriolukorra ajal üleöö kodukontoritesse kolides tehti aga tahtmatult paar väikest juhtimisviga. Eraldi võttes ei midagi väga kriitilist, kuid koostoimel jõudis tähtis otsus töötajani kaks kuud hiljem.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456