Autor: Urve Vilk • 2. september 2020

Suur persoonilugu: Apranga personalijuht Helena Laus armastab kaoses korda luua

Moekaupade kontserni Apranga Eesti personalijuht Helena Laus tahab töötada ettevõtetes, kus on käsil palju muudatusi, sest siis saab ta ellu viia uuendusi – see on talle meelepärasem tegevus kui vana rada mööda astumine.
Apranga Eesti personalijuht Helena Laus
Foto: Meeli Küttim

Helena Lausil on põhimõte aidata inimestel saada paremaks kui nad olid enne temaga kohtumist. Ta aitab töötajatel karjääri teha ja annab nõu, kui seda küsitakse. „Olen otsekohene ja aus – mulle meeldib asjadest ausalt rääkida. Vahetu ja aktiivse suhtlejana saan inimestega kergesti kontakti ja minu juurde ei kardeta tulla. Arvan, et oskan juhina märgata potentsiaali – olen osanud inimesi õigetele positsioonidele suunata ja inspireerida, et nad võtaksid vastu väljakutseid,” kirjeldab ta ennast.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456