Autorid: Keishy Margus, Kerttu Krimann • 25. september 2020

Kuidas kolleege asendades mitte ülesannete kuhja alla mattuda?

Igaüks meist on ilmselt korra või paar enda töö kõrvalt ka puhkusel olevat kolleegi asendanud. Kuidas suurenenud töökoormusega toime tulla ja nutikalt aega planeerida? Kogemusi jagavad Elisa personalikonsultandid Kerttu Krimann ja Keishy Margus.
Foto: Pexels

Töökollektiivi puhkuste ajal leiame end tihti fakti ees, et tuleb ära teha nii enda töö kui ka asendada veel üht või mitut töökaaslast. Lisandub ka aegumatu arutelu, kes millal puhata saab. „Korraldasime sel suvel oma kolmeliikmelises tiimis puhkused veidi teistmoodi, sest meie arvates peaks igaüks saama oma aega vabamalt planeerida. Seega, kui näiteks eelmistel aastatel puhkasime ühekaupa, siis nüüd sai samal ajal puhkusele minna kaks tiimikaaslast. Nii viibis korraga tööl üks inimene, kes vastutas kogu meeskonna ülesannete eest. See andis võimaluse üksteise soovidega paindlikumalt arvestada,” kirjeldab personalikonsultant Krimann.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456