Autor: Kai Saard • 2. oktoober 2020

Relika Rohtoja: panustame värbamisel enda töötajate soovituste meetodile

Kogesime suvel värbamise mõttes päris suurt väljakutset, ütles HKScan Estonia personalidirektor Relika Rohtoja. „Ühelt poolt ei saanud välistöötajad võimalust lubasid pikendada; teiselt poolt ei olnud töö kaotanud eestimaalased valmis uut töökohta otsima või vastu võtma.ˮ
Foto: Marek Metslaid

Kiired otsused, kas ja kus kärpida

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456