Autor: Ruti Einpalu • 5. oktoober 2020

Kaugtöö – kaugenemine tööst või uppumine töösse?

Nii suurt nihet tööelu korraldamisel, nagu on toimunud COVID-19-ga seotud eriolukorra kehtestamisest, ei mäletagi varasemast ajast. Nüüd, pool aastat hiljem, on uus reaalsus muutunud normaalsuseks. Pangahooned on inimestest tühjad, õpilased on e-õppel, hotellid on remondis, e-kaubandus õitseb. Paljudes majandussektorites toimub ümberkohanemine. Samamoodi ka väga paljude inimeste tööelus ja elus laiemalt. Kohanemise keskmes on kaugtöö.
Foto: Unsplash

„Kaugtöö on tore! Lõpuks ometi olen rohkem iseenda peremees, saan rohkem olla oma perega. Enam ei pea tipptunnil liikluses tunglema ja aega raiskama, ma saan teha tööd siis, kui ma ise tahan, ma saan töötada sealt, kus ma ise tahan.”

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456