Autor: Kristel Härma • 21. oktoober 2020

Idufirmad astusid välistööjõu piiramisele vastu

Idufirmad ja investorid tahavad välistööjõudu piiravate muudatuste ärajätmist või erandeid.
Martin Villigu juhitav Asutajate Selts ei pea õigeks välistöötajatele seatavaid piiranguid, mis takistavad muu hulgas välisspetsialistil siia tulemist koos perega.
Foto: Andras Kralla

Idufirmade asutajad ja investorid saatsid riigikogu põhiseaduskomisjonile pöördumise välismaalaste seaduse kohta, milles heidavad ette, et mitu kavandatavat seadusemuudatust kahjustaks ebamõistlikult kõiki Eesti ettevõtteid, kes värbavad tippspetsialiste.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456