Autor: Harro Puusild • 26. oktoober 2020

Suur kogemuslugu: elektroonikatootja võttis meeskonna vaimse tervise fookusesse

Tallinna külje all Laagris tegutsev elektroonikatootja Stoneridge Electronics korraldas ettevõtte 12 juhile neli kuud kestnud koolituse, et leevendada tööpingeid ja -stressi. Miks ja kuidas koolitus ette võeti ning millised olid tulemused?
Kristjan Rotenberg esines hiljuti Pärnu Tarneahelakonverentsil, kus kirjeldas täpselt, kuidas me oma töös stressini ja läbipõlemiseni lõpuks välja jõuame. Töö ja puhkeaeg peab olema tasakaalus.
Foto: Raul Mee

Ilmselt on hea lugeja nõus, et vaimse tervisega seotud probleemid on meie ühiskonnas olnud pigem midagi liiga pehmet ja kerget, millega parema meelega üldse tegeleda ei tahaks. Paljud juhid tööstuses ja teistes sektorites peavad seda teemat võõraks või isegi ebaoluliseks. Nende hulka kuulus ka Stoneridge Electronicsi tehase juht Ardo Asperk. „Täiesti võõras valdkond ja mis mul sellega pistmist,” mõtles Asperk, kui teda mullu ühele juhtide vaimset tervist puuduvale üritusele kutsuti.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456