Autor: Eesti Kunstimuuseum • 6. november 2020

Eesti Kunstimuuseumi elamus teie seltskonnale!

Eesti Kunstimuuseum pakub suurepärast võimalust pidada meeleolukas üritus kunsti ja kultuuri keskel. Kunstimuuseumi viis muuseumihoonet avavad teile oma uksed, et pakkuda sisukat elamust ühes koosviibimisega erilises atmosfääris.

Oodatud on nii suurettevõtted ja asutused kui ka väiksemad tiimid, seltsingud – kõik, kel soov oma headele kolleegidele või sõpruskondadele midagi erilist pakkuda. Eesti Kunstimuuseumi filiaalides saab korraldada üritusi väiksemale seltskonnale alates 10 inimesest, aga ka suuremaid vastuvõtte kuni 500 külalisele. Sündmuse juurde saab muuseumist tellida ka meeldejääva elamusprogrammi või ekskursiooni näitusel.

Modernne Kumu kunstimuuseum

Kumu kunstimuuseumi põnev arhitektuur, hooviala ja siseruumide atmosfäär pakuvad ainulaadset keskkonda eriliseks ürituseks.

Kumu aatriumis saab korraldada firmaüritusi, jõulupidusid ja presentatsioone suurele seltskonnale. Ruum mahutab püstijala-vastuvõtuks 500 külalist, laudadega õhtusöögiks kuni 280 inimest. Suvehooajal annab lisavõimaluse mahukas Kumu sisehoov. 245 istekohaga Kumu auditoorium, kus on kaasaegsed heli-, video-, kino- ja valgussüsteemid, sobib suurepäraselt konverentside korraldamiseks.

Soovi korral saab üritusele juurde tellida giidituuri näitusel või temaatilise töötoa. Kumus asuva Reval Cafe kohvikust on mugav juurde tellida ka catering’i.

Tutvu lähemalt: www.kumu.ekm.ee/urituse-korraldamine/

Suursugune Kadrioru kunstimuuseum

Eesti uhkeima barokklossi peasaal, banketisaal, fuajee, rõdu, terrass ja lilleaed pakuvad romantilist ja suursugust miljööd erineva suurusega vastuvõttude, firmaürituste, jõulupidude, konverentside ja seminaride korraldamiseks.

Kadrioru lossi peasaal ja banketisaal on vastuvõttude puhul sobilik kuni 200 külastajale. Seminare ja konverentse saab korraldada banketisaalis kuni 80 osalejale. Lossi terrass vaatega Kadrioru Lilleaiale sobib suvisel perioodil vastuvõttudeks kuni 100 külalisele või lisapinnaks lossi pea- ja banketisaali üritustel.

Soovi korral saab üritusele juurde tellida giidituuri näitusel või temaatilise töötoa. Lossikohvik pakub aga head võimalust catering’iks.

Tutvu lähemalt: www.kadriorumuuseum.ekm.ee/urituse-korraldajale

Keskaajahõnguline Niguliste muuseum

Niguliste muuseum pakub erilist atmosfääri konverentside, seminaride ja esitluste läbiviimiseks. Niguliste saal on avar ja mitmeotstarbeline, mahutades kuni 280 külalist. Niguliste Antoniuse kabel, mille ühes seinas kroonib kuulus Bernt Notke töökojas valminud „Surmatants“, sobib kuni 100 külalisele. Niguliste torni 3. korruse galerii on põnev ruum vaadetega Tallinna vanalinna katustele, mis sobib esitlusteks või seminarideks väiksematele seltskondadele.

Tutvu lähemalt: www.nigulistemuuseum.ekm.ee/urituse-korraldajale

Isikupärane Adamson-Ericu muuseum

Niguliste muuseumi vahetus läheduses, vanalinna romantilises kodanikumajas asuva Adamson-Ericu muuseumi atmosfäär sobib vastuvõttudeks, koosviibimisteks ja seminarideks kuni 30 inimesele. Suviti saab kasutada ka muuseumi ajastuhõngulist sisehoovi. Soovi korral on üritust võimalik korraldada Niguliste ja Adamson-Ericu muuseumi majas samaaegselt.

Soovi korral saab üritusele juurde tellida giidituuri näitusel või temaatilise töötoa.

Tutvu lähemalt: www.adamson-eric.ekm.ee/urituse-korraldajale

Kunsti täis Mikkeli muuseum

Endise Kadrioru lossi köögimajas asuva Mikkeli muuseumi kahe korruse näitusesaalid sobivad koosviibimiseks kuni 60 inimesele. Oma ürituse saab korraldada otse kunsti keskel, seintel rippumas16.–20. sajandist pärinevate Lääne-Euroopa, Vene, Hiina ja Eesti teosed.

Soovi korral saab üritust rikastada giidituuriga näitusel.

Tutvu lähemalt: www.mikkelimuuseum.ekm.ee/urituse-korraldajale

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456