Autor: Personaliuudised.ee • 12. november 2020

Tööandjad on pandeemia tingimustes prioriteedid tugevalt ümber hinnanud

Euroopa ja Baltimaade ettevõtete äriprioriteedid on koroonakriisi valguses ümber kujundatud: rohkem rõhku pannakse töökohtade ja palkade hoidmisele ning töötajate tervisele ja heaolule, vähem keskkondlikule ja sotsiaalsele vastutusele ning innovatsioonile, selgus maailma juhtiva turu-uuringufirma B2B International tehtud uuringust.
Foto: Pexels

Pilditöötlusettevõtte Epson tellitud rahvusvaheline uuring vaatles jätkusuutlikkuse väärtusi erinevates riikides, ettevõtetes ja erinevate spetsialistide seas. Lisaks kaardistas uuring keskkonnaalase ja sotsiaalse vastutuse olulisuse muude äriliste väljakutsete või prioriteetide suhtes, pandeemia mõju ettevõtete sotsiaalse vastutuse (CSR) projektidele ning töötajate suhtumist jätkusuutlikkuse küsimustesse ja muudele aspektidele.

Uuring kaardistas ettevõtete peamised prioriteedid koroona pandeemia tingimustes:

• Majanduslik stabiilsus 63%

• Töökohtade ja palkade hoidmine 50%

• Töötajate tervis ja heaolu 47%

• Uute klientide leidmine ja meelitamine 38%

• Uued tooted ja teenused 28%

• Töötajate eneseareng 27%

• Keskkondlik ja sotsiaalne vastutus 24%

• Teadus- ja arendustegevused, innovatsioon 23%

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456