Autor: Kristi Stahl • 23. detsember 2020

5 ideed, kuidas distantsi hoides meeskonnavaimu kasvatada

Koroona ajal on teadupärast muutunud veelgi aktuaalsemaks meeskonnavaimu hoidmine ja töötajate motiveerimine. Ja eriti just nii, et rahalisi vahendeid oleks kaasatud võimalikult vähe ja positiivne elamus koostegutsemisest maksimaalselt realiseeruks. Oleme koos, kuid hoiame distantsi!
Foto: Pixabay

2020. aasta jooksul oleme igas kuus esitanud töötajatele mõeldud kinnises Facebooki-grupis ühe teema põhise üleskutse ehk challenge’i, mis on aidanud meeskonnavaimu hoida.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456