Autor: Raimo Ülavere • 5. veebruar 2021

Igal tegevusel ja tegevusetusel on eesmärk

Igal tegevusel ja tegevusetusel on eesmärk. See väide seletab ära nii mõnegi „ma ei taha”. Ja asetab mõistlikumasse kohta ka mõtteviisi, et me peame teisi inimesi „motiveerima”.
Koolitaja Raimo Ülavere Koolituskonverentsil 11. novembril 2020.
Foto: Raul Mee

Väide ise pärineb psühholoog Alfred Adlerilt ja selle kontekst ning sisu on lühidalt järgmine. Me teeme elus, nädalas, päevas igasuguseid asju. Sõidame tööle, kutsume kokku koosoleku, hüppame langevarjuga, läheme trenni või osaleme konverentsil. Igasuguseid asju. Ja igal sellel tegevusel on meie jaoks oma siht, oma eesmärk. Mõnikord me teadvustame seda, mõnikord mitte. Ehk vastused küsimustele, miks ma just seda tööd teen, miks ma trennis käin, miks ma just need inimesed kokku kutsusin jne, on need põhjused, miks me midagi teeme.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456