Autor: Kai Saard • 15. veebruar 2021

Cleveroni personalijuht: keskendume enda tegevustele, mitte teistega võrdlemisele

Millist praktikat jagab teistele Eesti üks atraktiivsemaid tööandjaid – Cleveron? Võtsime ette muu hulgas Instari, CV-Online’i ja CV Keskuse avaldatud kõige atraktiivsemate või parimate tööandjate tabelid ja esitasime küsimused tippettevõtetele. Cleveroni kogemust jagas personalijuht Katrin Koovit.
Foto: Eiko Kink

Millist enda ettevõttes hästi rakendatud praktikat soovitaksite ka teistele?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456