Autor: Kai Saard • 17. veebruar 2021

Tuuliki Poom: soovime luua töökeskkonna, kus igaüks saab olla tema ise

Kui Cleveroni personalijuht Katrin Koovit ütles, et nende eesmärk on keskenduda enda ettevõtte tegevustele, mitte sellele, et ennast teistega võrrelda, siis ABB Baltikumi personalijuht Tuuliki Poom nendib, et neil on fookuses kaasava ja mitmekesise organisatsioonikultuuri kujundamine.

Vestleme pikemalt nende ettevõtetega, kes on viimasel aastal olnud erinevate uuringute raames (nt Instar, CV Keskus, CV-Online) kõige atraktiivsemate / TOP tööandjate hulgas. Uurime nende parimat praktikat, mis eristab neid teistest ja millised on peamised väljakutsed.

ABB Baltikumi personalijuht Tuuliki Poom
Foto: Arno Mikkor
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456