Autor: Personaliuudised.ee • 3. märts 2021
Ainult tellijatele

Töötamisega seotud regulatsioone tuleb muuta paindlikumaks

Kaubanduskoda viis veebruari esimeses pooles liikmete seas läbi küsitluse, et koguda ettevõtetelt ettepanekuid tööjõuga seotud probleemide lahendamiseks. Küsitluse tulemused näitavad, et ettevõtted soovivad töösuhetega seotud reeglite paindlikumaks muutmist. Näiteks tegid paljud vastajad ettepaneku lubada muutuva töökoormusega töölepingu sõlmimist ja tähtajalise töölepingu sõlmimist rohkematel juhtudel ning muuta mõistlikumaks tööandja vastutust kaugtöö puhul.

Autor: Pixabay

Allpool on ettevõtetelt laekunud ettepanekud, millest suurem osa on seotud töölepingu seadusega. Samas pakuti välja palju ettepanekuid ka seoses välistööjõu, tööohutuse, töötervishoiu ja täienduskoolitusega.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700