Autor: Personaliuudised.ee • 3. märts 2021

Töötamisega seotud regulatsioone tuleb muuta paindlikumaks

Kaubanduskoda viis veebruari esimeses pooles liikmete seas läbi küsitluse, et koguda ettevõtetelt ettepanekuid tööjõuga seotud probleemide lahendamiseks. Küsitluse tulemused näitavad, et ettevõtted soovivad töösuhetega seotud reeglite paindlikumaks muutmist. Näiteks tegid paljud vastajad ettepaneku lubada muutuva töökoormusega töölepingu sõlmimist ja tähtajalise töölepingu sõlmimist rohkematel juhtudel ning muuta mõistlikumaks tööandja vastutust kaugtöö puhul.
Foto: Pixabay

Allpool on ettevõtetelt laekunud ettepanekud, millest suurem osa on seotud töölepingu seadusega. Samas pakuti välja palju ettepanekuid ka seoses välistööjõu, tööohutuse, töötervishoiu ja täienduskoolitusega.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456