Autorid: Meeli Miidla-Vanatalu, Personaliuudised.ee • 24. märts 2021

KKK: riskianalüüsi esitamine ja olulised nopped TTOS-ist

Olen personalijuht ja ühtlasi töökeskkonnaspetsialist. Tahtsin tööinspektsiooni tööelu infosüsteemi iseteeninduse kaudu meie ettevõtte töökeskkonna riskianalüüsi üles laadida, aga sain teada, et mul ei olegi sellele süsteemile ligipääsu ja meie välismaalasest juhatuse liige ei saa ka sinna süsteemi sisse. Kuidas saan siis nüüd riskianalüüsi tööinspektsioonile esitada, nagu seadus nõuab?
Foto: Unsplash

Tööinspektsiooni peadirektori asetäitja Meeli Miidla-Vanatalu vastab Personali Praktiku lugeja küsimusele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456