Autor: Helo Tamme • 13. mai 2021

Tunnustatud värbajate parimad nipid positiivse kandidaadikogemuse loomiseks

Suur osa tööandjaid on alates 2020. aasta märtsist kogu oma värbamistegevuse virtuaalmaailma viinud. Seepärast otsustasin uurida, millised on tunnustatud värbajate põnevad lahendused, mida nad kasutavad positiivse kandidaadikogemuse loomiseks.
IT Talendi juht ja värbaja Julia Jolkin
Foto: Liis Treimann

Kui varem tundus, et virtuaalvärbamist on kasutamas ainult uuendusmeelsemad värbajad, siis on praegune pandeemia toonud meid olukorda, kus sellest on saanud uus norm. Veelgi enam: LinkedIni trendide uuringust selgus, et 81% värbajatest usub, et virtuaalne värbamine jätkub ka pärast pandeemia lõppu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456