Autor: Kai Saard • 19. mai 2021

Koduekstra personalijuht: töölepingu seaduse täitmine seab tööandja keerulisse seisu

Koroonaviirusega seoses ei ole kehtestatud töösuhetes erimeetmeid ehk töölepingu seadust ei ole muudetud, samuti pole tehtud ka pehmendavaid käsitlusi. Seetõttu seab töölepingu seaduse täitmine tööandja praegu päris keerulisse olukorda. Sellest ja muudest töökorralduse, riigi toetuse ja personalijuhi rolliga seotud teemadest räägib lähemalt Koduekstra OÜ personali- ja piirkonnajuht Maret Härm-Tilk.
Koduekstra OÜ personali- ja piirkonnajuht Maret Härm-Tilk

Tavapärasest pikemad telefonikõned

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456