Autor: Kaisa-Kitri Niit • 4. juuni 2021

Pandeemia on mõjutanud boonuseid

Mitmete riikide, sealhulgas Eesti tööandjad on tõdenud, et pandeemia on tugevalt mõjutanud töötajatele boonuste maksmist. Ka Kanada tööandjad on pidanud tegema pandeemia tõttu raskeid otsuseid seoses töötajate boonustega, eriti vaimse tervise, ravimite ja pensioniprogrammide puhul.
Paraku on palju tööandjad loobunud vaimse tervisega seotud boonustest.
Foto: Unsplash

Enne pandeemiat pakkus 47% organisatsioonidest vaimse tervise probleemide korral virtuaalset terviseabi. Pandeemia jätkudes on neid võimalusi rakendanud lisaks veel 23% tööandjaid. Kolmandik ettevõtteid oli juba lõdvendanud või loobunud abikõlblikkuse nõuetest vaimse tervisega seotud boonuste saamiseks, veel 7% viis selle muudatuse sisse pandeemia tõttu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456