Autor: Kersti Vannas, Instar EBC • 7. juuni 2021

Värbamisturundus ja tööandja bränding – mida teevad parimad?

Kui tundub, et praegu on keeruline sobivaid inimesi leida, siis oodake veidi – värbamine muutub veelgi pingelisemaks. Seda olulisemaks saab töötajate leidmise ja hoidmise strateegia.
Instar EBC juht Kersti Vannas

Viimane aasta on osas sektorites tööjõu leidmise pingeid ajutiselt leevendanud. Majandus on aga taastumas ja oleme kui mitte juba praegu, siis peagi taas olukorras, kus nõudlus tööjõu järele on suurem kui pakkumine. USA turg ja tööturg on maailma olulised mõjutajad ning Goldman Sachsi prognooside järgi on 2021. aasta majanduskasv võrreldes eelmiste aastatega ülikiire, tuues kaasa ulatusliku erinevate tasandite töötajate põua. Sellel kõigel on reaalne rahaline mõju – USA turul on oodatav töötaja värbamiskulu suurenemine 10–30%.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456