Autor: Ave-Gail Kaskla-Kuprys • 7. juuli 2021

4 vaatenurka, kuidas vähendada töötajate hirmu tööalaste muutuste ees

Edukuse klassikaline mudel soodustab muutust: elukestvad õpingud ning pidev eneseareng on peamisteks märksõnadeks, et säilitada konkurentsivõime.
Tööpsühholoog Ave-Gail Kaskla-Kuprys.

Teoreetilisel tasandil on kerge järgida ideed, et vaid oskus muutuda võimaldab edu. Sellegipoolest näitab praktika, et enamik ettevõtteid jääb vanade ja eelkõige mugavate harjumuste juurde. USA tööpsühholoogid Gino ja Staats usuvad teadvat, mis seab edu võimalikkuse ohtu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456