Autor: Äripäev • 30. august 2021

Analüütikud: palgakasvu toidab tööjõupuudus

Tööjõupuudus on ettevõtjate hinnangul kriisieelsel tasemel nii tööstuses, teeninduses kui ka ehituses. Tööpuuduse hirm töövõtjate hulgas on küsitluste järgi samuti vähenenud ja jõudnud kriisieelse tasemeni, selgitab Swedbanki vanemökonomist Liis Elmik.
Foto: Andras Kralla

Elmik märgib, et umbes 30% ettevõtjaid näeb tööjõupuudust oma suurima arengut takistava tegurina.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456