Autor: Personaliuudised.ee • 14. september 2021

Brandemi uus tegevjuht Minna-Maria Lõbus: värbamisturg on viimase 10 aasta huvitavaim

Alates septembrist juhib värbamisagentuuri Brandem pikaaegse värbamiskogemusega Minna-Maria Lõbus. Viimased 10 aastat värbamisagentuurides töötanud Lõbusa sõnul on hetkel värbamisturul toimumas huvitavad muutused, mis mõjutavad nii värbamisteenuste sisu kui ka värbaja rolli laiemalt.
Minna-Maria Lõbus

Minna-Maria Lõbus on viimased 10 aastat tegutsenud värvamisteenuste turul, töötades CV Keskuses ja Brandemis värbamiskonsultandina. Viimased kaks aastat on Lõbus Brandemis konsulteerinud nii era- kui ka avaliku sektori organisatsioone ja aidanud värbamisturunduse ning sihtotsingu abil värvata sobivaid kandidaate. Nüüd võtab ta tegevjuhi rolli üle lapsehoolduspuhkusele läinud seniselt juhilt Keiu Kaitsalt.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456