Autor: Sandra Kuus • 28. september 2021

Kas koroonatestimine arvestatakse tööaja sisse?

Selgub, et kui koroonatesti tuleb teha töökohal enne tööpäeva ametlikku algust, tuleb see tegelikult tööaja sisse arvestada ja selle eest ka töötasu maksta.
Foto: Unsplash

Lugeja selgitas, et tööandja korraldusel peavad töötajad korra nädalas tegema koroonaviiruse kiirteste. Selleks peavad töötajad tulema kohale aga enne tööpäeva algust ja ootama testitulemusi, enne kui võivad tööle hakata. Kas testimisele kuluv aeg on tööaeg?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456