Autor: Meeli Miidla-Vanatalu • 24. september 2021

Miks ei laiene isolatsiooninõue vaktsineeritud töötajale?

Kui on selgunud, et vaktsineerimata kolleeg on andnud testile positiivse tulemuse ja oli lähikontaktne vaktsineeritud kolleegiga, siis miks ei laiene isolatsiooni nõue vaktsineeritud töötajale, kuigi tema võib olla samamoodi nakataja? Selgitab Tööinspektsiooni peadirektori asetäitja Meeli Miidla-Vanatalu.
Foto: Liis Treimann

Kindlasti tuleb järgida Terviseameti suuniseid ja soovitusi. Valdkonniti võivad need erineda, näiteks haridusasutustes.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456