Autor: Meeli Miidla-Vanatalu • 27. september 2021

KKK: millal on töötaja vabastatud vaktsineerimise tõendamisest?

Uurime muu hulgas, millises olukorras on tarvis riskianalüüsi uuendada ja millal on töötaja vabastatud vaktsineerimise tõendamisest. Erinevaid päriselus ette tulnud olukordi selgitab Tööinspektsiooni peadirektori asetäitja Meeli Miidla-Vanatalu.
Foto: Pixabay

Mis ajaühikus 50 inimese kokkupuude loetakse?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456