Autor: Kaisa-Kitri Niit • 20. oktoober 2021

Kanadas plaanib viiendik pensionile jäämist edasi lükata

18 protsenti 50-aastastest ja vanematest kanadalastest kavatseb pensionile jäämise aega edasi lükata, selgub RBC värskest raportist. Mis on selle põhjus?
Foto: Unsplash

21 protsenti neist, kellel on rohkem kui 100 000 Kanada dollari väärtuses investeeritavat vara, eeldavad elavat 10 aastat rohkem, kui jaguks nende säästudest. 2010. aastal oli vastav näitaja 16 protsenti.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456