Autorid: Keishy Margus, Tuuli Veetamm • 15. november 2021

Praktiline kogemuslugu: kuidas sisseelamine jätkusuutlikult toimima panna?

Läbimõeldud töötaja sisseelamisprogramm annab tööandjale tööturu lahinguväljal konkurentsieelise ja aitab uuel inimesel alates esimesest päevast end organisatsioonis teretulnuna tunda. Kuidas siis sisseelamine jätkusuutlikult toimima panna?
Foto: Unsplash

Hästi toimiv uue töötaja sisseelamisprogramm nõuab organisatsioonilt põhjalikku eeltööd, kuid tasub ennast küllaga ära. Elisa värbamisjuhi Keishy Marguse sõnul on ettevõtetes tihtipeale levinud praktika, et värbamisprotsessile suunatakse suurem energia ning sisseelamisprotsessile pööratakse kas vähem tähelepanu või arvatakse, et paarist päevast piisab. „Sisseelamisprotsess on üks osa inimeste hoidmisest ja sellele peab kahtlemata aega panustama. Tänapäeva hajusas töömaailmas soovivad ja väärivad inimesed veelgi rohkem tähelepanu, mistõttu ei saa onboarding'ule kuluvat aega ja tööresurssi alahinnata. Vastupidi,” ütleb Margus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456