Autor: Kaisa-Kitri Niit • 15. detsember 2021

Välismaalt: personalitöötajad peavad oma karjääri tähendusrikkaks

Suurem osa (79%) Briti personalitöötajatest on öelnud, et nende ootused seoses karjääri edenemisega on täitunud või isegi ületatud. Võrreldes aasta varasema ajaga on selliselt vastanute hulk 6 protsendipunkti võrra suurenenud.
Suurbritannia pealinn London
Foto: Pixabay

Samuti on aasta jooksul suurenenud 80%-lt 86%-le nende personalipraktikute hulk, kelle arvates võimaldab nende elukutse tähendusrikast karjääri.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456