Autor: Kai Saard • 10. jaanuar 2022

Danpoweri kogemus: tänu kaugtööle sai värvata ka kaugematest paikadest

Soojatootja Danpower Eesti hakkas kaugtööd võimaldama mitmel põhjusel – üks neist see, et tänu distantsilt töötamisele sai võimalikuks ka mujalt kohtadest töötajate leidmine. Ettevõtte klienditeeninduskeskuse juht Lilian Taro jagas lähemalt, millised on siiani olnud suurimad kaugtöö katsumused.
Danpower Eesti klienditeeninduskeskuse juht Lilian Taro

Kaugtöö võimaldab kaugemalt värvata

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456