Autor: Kaisa-Kitri Niit • 23. detsember 2021

Kaugtöö varjuküljed hakkavad teravalt esile kerkima

Soomes on esialgse vaimustuse taandudes hakanud ilmnema kaugtöö negatiivsem pool.
Foto: Pixabay

Inimesed hakkavad tööst kaugenema ja tööühiskonnast võõranduma. Uusi töötajaid enam hästi ei tunta, kolitakse linnast välja suvekodudesse, jäädakse passiivsemaks, „Teamsi-kilod“ muudkui kogunevad. Pidevad veebikoosolekud muudavad töö üksluiseks. Ära on jäänud töökaaslaste spontaansed kohtumised kohvikus ja koridoris, kus saaks töökogemusi vahetada, auru välja lasta ja üksteiselt õppida.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456