Autor: Helle-Mai Lambing, Personaliuudiste toimetaja • 14. jaanuar 2022

Pipedrive’i personalijuht: Eestisse tahetakse tööle tulla

Pipedrive’i personalijuht Oksana Võsa tõdes Meelis Mandelile Äripäeva raadio hommikuprogrammis Pipedrive’i välisvärbamise kogemusest rääkides, et Eesti on välismaalastele atraktiivne.

„Värbasime 2021. aastal üle paarisaja töötaja. Rõõmu teeb see, et Pipedrive’i maine on väga hea ja inimesed liituvad Pipedrive’iga kogu maailmast. Värbamine muutub aga iga aastaga aina väljakutsuvamaks. Üha rohkem on tööd, et parimad talendid maailmast üles leida ja oma ettevõttega liituma meelitada,” nentis Võsa.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456