Autor: Kai Saard • 17. jaanuar 2022

Nortal Eesti personalijuht Merje Kärner: aeg näitab, kes saab talendisõjas oma lähenemisega eelise

Trendidest ja sündmustest, mis möödunud aastal kõige rohkem nii Eesti ettevõtteid kui ka konkreetselt Nortalit mõjutasid, tõstab Nortal Eesti personalijuht Merje Kärner muu hulgas esile töökorralduse muutunud mudeleid. „Keegi ei tea, milline lahendus päriselt kõige paremini töötab ja aeg näitab, kes saab talendisõjas oma lähenemisega eelise,ˮ ütleb ta vastuses suurele personalijuhtide küsitlusele.
Nortali personalijuht Merje Kärner
Foto: Maanus Kullamaa

Trendid: töökorralduse mudelid, juhtimiskultuur ja juriidika

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456