Autor: Kai Saard • 20. jaanuar 2022

Coop Panga personalijuht Janika Valliste: digitaliseerime viimaseid personaliprotsesse

2022. aasta suurtest plaanidest rääkides ütleb Coop Panga personalijuht Janika Valliste, et ühe suure eesmärgina on ettevõttel tänavu plaanis digitaliseerida koolituste administreerimine ja kogu koolituste platvorm. „See on viimane suur ja üsna ajamahukas tükk peamiste personaliprotsesside digitaliseerimisest,ˮ ütleb ta.
Coop Panga personalijuht Janika Valliste

2021. aastat mõjutas enim koroonakriis

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456