Autor: Kai Saard • 19. jaanuar 2022

Verstoni personalijuht: 2022. aasta märksõna on värbamine

„Kui 2021. aastal läks peamine tähelepanu kahe suure ettevõtte sujuvale liitmisele, siis tänavu on põhirõhk värbamisel. Ent kvaliteetse tööjõu pärast käib teedeehituses tihe rebimine,ˮ tõdeb teedeehituse ja korrashoiu täislahendusi pakkuva ettevõtte Verston personalijuht Signe Korjus.
Verstoni personalijuht Signe Korjus
Foto: Arno Mikkor

Möödunud aastat iseloomustavad suured ettevõtmised

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456