Autor: Lauri Luide • 25. jaanuar 2022

Vabatahtlik töö muutub üha popimaks

Eesti elanikest teeb üle poole vabatahtlikuna tööd vähemalt korra aastas ja valdkonna arendamisega on juba pikalt tegeletud. Siiski on meil näiteks võrreldes põhjanaabritega veel pikk tee minna.
Lauri Luide, Vabaühenduste Liit, vabatahtliku valdkonna juht

Vabatahtlikku tööd on Eestis süstemaatiliselt arendatud juba 90ndate lõpust, kui loodi vastav arenduskeskus. Mõne aasta pärast hakati looma maakondlikke arenduskeskusi, millest mõned tegutsevad praegugi. 2014. aasta lõpus loodi Vabatahtliku Tegevuse Võrgustik, mis koondab organisatsioone, kes vabatahtlike kaasamisega järjepidevalt tegelevad. Pisut vähem kui kümme aastat tagasi sõlmis siseministeerium lepingu strateegilise partneriga, kes vabatahtliku tegevuse arendamist Eestis eest veaks ja suunaks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456