Autor: Kaisa-Kitri Niit • 21. veebruar 2022

Kodus töötajad tunnevad end tulemuslikumana

Ligi kaks kolmandikku (63 protsenti) viimasel aastal täisajaga kodus töötanud kanadalastest tunneb end seal tulemuslikumalt. 37 protsenti tunneb end tulemuslikumana kontoris, selgub värskest uurimusest. Lisaks leiab 62 protsenti kaugtöö tegijatest, et töötaksid hea meelega kogu aeg kodus, 38 protsenti tunneb vastupidiselt.
Kanada lipp.

Kodus töötades kulutab 29 protsenti töötajatest tööle 7-8 tundi päevas, 28 protsenti töötajatest 5-6 tundi päevas. Kontoris töötades kulutab 38 protsenti töötajatest enda sõnul tööle 5-6 tundi päevas, 28 protsenti töötajatest 7-8 tundi päevas. Väiksema tõenäosusega (12 protsenti) töötatakse kaheksa tundi täis kontoris kui kodus (14 protsenti).

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456