Autor: Personaliuudised.ee • 14. aprill 2022

Soome edukaim IT-inimeste värbamisagentuur avas kontori ka Eestis

Ettevõtte Nico on tegutsenud Soomes ligi 20 aastat – neil on täiesti ainulaadne töömudel, millesarnast Eesti turul veel olnud pole. Nico ärijuht Siim Palumets ütleb, et nad kavatsed muuta Eesti IT-sektori kulgu.

„Ilmselt sobiks meid kõige paremini kirjeldama väljend „one stop shop“, ütleb Palumets ja lisab, et Nico pole ainult IT-inimeste värbamisagentuur, vaid üksus, mis koondab ühte kohta IT-spetsialistid, IT-teenuseid pakkuvad väikefirmad ja IT-tööjõudu vajavad ettevõtted. „Meil on ülevaade turul olevatest vabadest ressurssidest, keda saame kokku viia nendega, kes töökäsi vajavad. Loomulikult pakume ka tavalisi värbamisteenuseid.“

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456