25. aprill 2022

Suitsuprii klass? Aga miks mitte ka töökoht!

Pärast COVIDi-aastaid mõistavad tööandjad üha enam, et üks oluline personalitöö osa on leida viise, kuidas parandada töötajate tervist ja heaolu, et tööproduktiivsus kasvaks ja haiguspäevade arv väheneks. Viiruse laastavatest mõjudest teavad täna kõik, sellega on tööandjad pidanud viimastel aastatel kõvasti rinda pistma, kuid on teisigi riskifaktoreid, millele tasuks säärases kontekstis mõelda.
Suitsetamisest loobuma kedagi sundida ei saa, küll aga võib töötajat julgustada päris sigarette turvalisemate ja ohutumate asendustoodete vastu vahetama.
Foto: Pixabay

Üks niisugune probleem on näiteks suitsetamine. Mõistagi ei saa ühtki töötajat sundida suitsetamisest loobuma, kuid loobumist on võimalik toetada. Ent kuidas seda teha?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456