Autor: Personaliuudised.ee • 5. mai 2022

Kriisid pole avalike teenistujate arvu märkimisväärselt kasvatanud

Ehkki koroona- ja energiakriisidega tõusid möödunud aastal nii töömaht kui ressursivajadus, oli teenistujate arvu kasv mõõdukas, tuues riigiasutustesse ja omavalitsustesse kokku juurde 53 inimest, teatab rahandusministeerium.
Rahandusministeerium avalikustas avaliku teenistuse 2021. aasta aruande.
Foto: Liis Treimann

Rahandusministeerium avalikustas täna avaliku teenistuse 2021. aasta aruande, mis toob välja peamised personali- ja palganäitajad ning teeb kokkuvõtte riigi- ja kohalike omavalitsuste ametiasutuste olulisematest arengusuundadest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456