Autor: Meeli Miidla-Vanatalu • 9. juuni 2022

KKK: töölepingu seaduse uued tingimused

Tänavu 1. augustil muutub jälle töölepingu seadus ja tööandjale tekivad täiendavad teavitamise kohustused.
Meeli Miidla-Vanatalu, tööinspektisooni peadirektori asetäitja.
Foto: Annela Samuel

Kas kõik need uued tingimused peavad olema töötaja töölepingus? Kui ei pea, siis kuidas otsustada, kas töölepingus või mõnes muus tööandja kirjalikus dokumendis? Ja kas uued tingimused tuleb teatavaks teha ka nendele töötajatele, kes töötasid enne 1. augustit või ikkagi ainult uutele inimestele?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456