Autor: Personaliuudised.ee • 15. juuni 2022

Vaid 4,65% tööandjaid kasutab võimalust oma töötajate tervist maksuvabalt toetada

Eesti Personalijuhtimise Ühingu PARE tööelu manifesti üks oluline ettepanek on tõsta spordi- ja tervisekulude erisoodustusmaksu vabastuse piirmäära. Uurides, kuidas vabastust siiani kasutatud on, selgus, et hoopis rohkem tuleks tegeleda teavitustööga, sest tööandjaid, kes spordi- ja tervisekulude erisoodustusmaksu vabastust kasutavad, on kurvaks tegevalt vähe.
PARE tööelu töörühma liikmed Estel Pukk ja Aet Urvast loodavad tööandja mõistlikkusele: terviseteadlik töötaja on väärtuslik ressurss.
Foto: Helen Roots

PARE on personalijuhtide ja -töötajate kogukond, mis tegeleb inimeste juhtimise kvaliteedi parandamise ja tööelu arendamisega. Tänavu jaanuaris tuli PARE välja manifestiga, kus on 22 ideed, mille abil Eesti tööelu edendada. Nagu mainitud, on üks ideedest ka spordi- ja tervisekulude erisoodustusmaksu vabastuse piirmäära tõstmine, ent selgub, et sootuks olulisem on mõelda kulutuste loetelu vabamaks muutmise peale.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456