Autor: Raimo Ülavere • 21. juuni 2022

Raimo Ülavere: teeme mitte neli päeva, vaid neli tundi tööd

Ehkki nelja päeva pikkune töönädal tundub kaasaegne, lähtub see eeldus siiski vanadest, juba 19. sajandist pärit arusaamadest tööst, kirjutab koolitaja Raimo Ülavere.
Raimo Ülavere.
Foto: Raul Mee

Eelmine nädal tõi uudise, et suurematest ja tuntumatest organisatsioonidest esimesena Eestis katsetab Elisa nelja päeva pikkust töönädalat (millele järgnes kohe ka uudis Scoro samasisulise algatuse kohta - toim.). See on suur samm edasi kaasaegsema töökeskkonna poole, ent ehk on siit veel ruumi edasi minna.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456