Autor: Personaliuudised.ee • 20. juuli 2022

Erinevused teevad meeskonna tugevamaks

Meeskonnatreener Mats Soomre ütleb, et tuleks arvestada, et igaüks reageerib olukordadele nii, nagu see talle kombeks on. Kui õppida tundma inimeste käitumise mitmekülgsust ja nende tegelikke tugevusi, muutub see teadmine väga väärtuslikuks.
Mats Soomre, KoostööKunstiKool Belbin Eesti asutaja ja meeskonnatreener.
Foto: Tiit Tamme

Soomre sõnul on suhtumise kujundamise eest kogu vastutuse ladumine juhi õlgadele liiga lihtsustatud lähenemine. Selleks, et inimesed toimiksid meeskonnana ja suhtumine oleks paigas, peab pingutama kogu meeskond – nii juht kui kõik teised meeskonnaliikmed. Nii saab juhtimist vaadata kui teatud koostöövormi meeskonna edu tagamisel, kus suhtumine töösse ja inimestesse mõjutab olulisel määral, kuidas meeskonnas kujuneb välja sisuline usaldus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456